Bel voor een klantgerichte druk- en/of printoplossing
+31 46 458 21 11

 
Vital Houx
 
Vital Houx
 
Peter Houx
 
Peter Houx
 
Raymund Leijten
 
Raymund Leijten

Over Houx

Houx Digiprint is een modern grafisch (familie)bedrijf, opgericht in 1989, met vestigingen in Sittard en Maastricht (Zuid-Limburg). Het team van enthousiaste professionals staat voor onze zakelijke en particuliere klanten in heel Nederland én in het buitenland klaar.

Houx levert een breed scala aan producten en diensten. Voor veel relaties zijn we een full service partner. Van digitaal (gepersonaliseerd) printen, ook van slechts enkele exemplaren, tot en met het drukken van zeer grote aantallen, afwerking, fullfillment, opslag en voorraadbeheer; onze klanten genieten steeds meer van alle voordelen die wij ze kunnen bieden.

Dankzij onze ervaring, kennis en deskundigheid én onze moderne, eigentijdse drukkerij zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbare leverancier van alle soorten druk- en printwerk. Niet alleen het vertrouwde commerciële drukwerk en huisstijlen, maar ook het vervaardigen van banner- en beurssystemen is dagelijks werk. 

Houx onderscheidt zich door een meer dan prima balans tussen prijs, kwaliteit én flexibiliteit. En ons team denkt met onze klanten mee; pro-actief adviseren en gebruik maken van de nieuwste technieken zit in ons DNA. Die kennis en de voordelen daarvan delen we graag met onze opdrachtgevers.

Houx Digiprint investeert voortdurend in haar medewerkers, machines en apparatuur. Vakkennis, een gezonde financiële organisatie, de modernste printers en drukpersen, de nieuwste technieken en een portie ambitie en lef zijn de basis voor een goede en langdurige samenwerking met onze klanten en met reclamebureaus.