Bel voor een klantgerichte druk- en/of printoplossing
+31 46 458 21 11

 
Vital Houx
 
Vital Houx
 
Peter Houx
 
Peter Houx
 
Raymund Leijten
 
Raymund Leijten

XL prints

Groot, groter, grootst... Prints worden op steeds grotere formaten ingezet ter ondersteuning van campagnes, standinrichting of presentaties. De toepassingsmogelijkheden zijn zowat nog groter dan de formaten.

Sinds 1998 al printen we groot formaat posters met fotokwaliteit op inmiddels alweer de derde generatie posterprinters. De technische vernieuwingen implementeren we bedachtzaam en zorgvuldig. De  modernste machines zijn beschikbaar om aan de grootste vragen en wensen te kunnen voldoen. In de vestigingen in Sittard en Maastricht kunt u de verschillende mogelijkheden bekijken.
U kunt zien welke papier-, film-, vinyl- en textielsoorten geschikt zijn voor het maken van posters (ook gelamineerd en geplakt op foamboard of forex), kunstwerken, beurspresentaties, banners en mobiele displays.

We beschikken over verschillende kwaliteitsprinters én een aparte budgetprinter: de Kip 7800.

De Kip 7800 ledlaser printer
Graag laten we u kennis maken met de voordelen van deze printer die zeer snel en voordelig technische tekeningen en full colour kleurenprints produceert.

Deze LED C7800 printer produceert met een constante snelheid bijvoorbeeld 5 A0 posters (118 x 84 cm full colour) per minuut.
De machine kan ook langer banners produceren. Bijvoorbeeld een 5 meter lange banner in 50 seconden. De maximale breedte is 914 mm, de lengte is maximaal 39 meter in een geheel.
De prints zijn meteen gebruiksklaar (geen droging nodig) en is UV bestendig voor minimaal 1 jaar.
Deze printer is ideaal voor uw bouwtekeningen (eventueel inclusief vouwen) en A2, A1 en A0 retailposters. Aangepaste formaten zijn mogelijk.

Informeer vrijblijvend naar onze voordelige prijzen.